Isnin, 11 Julai 2011

perit hati dgr..


aku sbnr nya x berani nk ckp lebih2.. sbb aku pun blom tau lagi cite aku di masa depan.. tp air mata aku akan cepat mengalir.. cepat simpati.. bila dgr bab "GUGURKAN BABY.."

tp kalu si bdk lelaki tu da x nk bertanggungjwb.. xkan nk usung perut tu tanpa bapak... big problm akan jadi..

ekceli, si bdk lelaki ni da berbini.. tapi stil ngendeng2 gak nk dgn kwn aku ni.. diorg kwn sblm si lelaki ni kawen, smpi bajet nk kawen pun, kwn aku ni gak yang gi panjat bank, wat loan.. tgk.. smpi camtu skli syg nye kwn aku ni kat dia..

smpi da 2 taun kawen, xde anak lagi.. mgkn blom rezeki.. aku pun da puas advise, jgn rapat lagi.. tp mgkn kwn aku ni keSUNYIan.. dia rapat, serapatnya lg dgn bdk lelaki ni..

at last.. 1 pagi tu, kwn aku ni dok msj, nk share something..
settle keje, aku col dia,
sob.. sob.. aku lap air mata dgr cite dia.. 1 benda yg paling dia xdpt nk maafkan diri dia, seumur hidup.. gugurkan baby..
gigil gagang tepon aku genggam.. aku marah dia.. "lama aku da pesan, jgn kwn lagi.. sbb aku kenal dia.. tapi ko degil.."

tp ini pengajaran.. MENYESAL mmg la.. tapi BUKAK BUKU BARU je..
ermmm..

Tiada ulasan: