Khamis, 26 April 2012

wedding aisarie

hye sume...
tanggal 14/4/2012.. adik aku yg no 4 lak yg kawen..
seperti biasa la,soklan cepu emas... kak long bila lg.. 4 da langsung da... kali ni aku bg jwpn, insyaAllah, lepas ni turn aku pulak..


ni lepas nikah..13/4.2012(jumaat) lepas asar..
 mak pak amik gambar sesama..
(atlast, smlm br aku dpt tau.. ptt la mak pak si arie ni mcm kenal jek.. keje kat JKMM gak..)

 mlm lak pki sanggul lintang.. sambil pangku adam.. tgk bunga api.. takut smpi kuat dipeluk nye..
aku sempat ckp dgn mak, diorg ni mcm pengantin kanak2.. sbb dua2 nye rendang jekk..   ;)
 sempat lg outdoor photoshoot kat tmn seribu bunga..
.. tu blkg opis aku.. hehehe.. nant nk amik gmbr kat sini gak laa..
jom.. jom..

free style.. sweetest memories ever lah
tgh2 kemas, mak dok panggil2... amik gambar sama2.. lmbt sgt, ayah sempat karaoke.. 2 lagu lg.. adoiii sempat lg pak aku tu.. adam & diha da mengamuk, sbb lmbt sgt.. nk kurangkan tensen diorg, bg je la apa yg ptt nk wat leka.. ni la hasil nye.. da ramai da.. penuh da umah

Rabu, 18 April 2012


Wanita 1: sayang, u cintakan i?
Lelaki : iskk, u ni.. of course la I cinta kan u. sgt2 tau. Klo u xde mati i..
Wanita1: betul?
Lelaki: ye sayang, I tak tipu.
Wanita1: u ni, jangan la raba2 i..
Lelaki: I raba sikit je sayang
Wanita1: taknak la. . klo terlanjur mcm mane?
Lelaki: kita kawen la.. I jumpa parents u
Wanita1: betul? U nak kawen dengan i?
Lelaki: betul sayang. . . sumpah. . u diam je .. jgn ckp ape2. I pegang skit2 je.

SETAHUN LEPAS TU. . .

Wanita1 : sampai hati u. . . tipu i.. dulu u kate nak nak kawen dgn i. tapi bile u dah dapat. U kawen dengan perempuan lain..
Lelaki : I lelaki, u ingat I nak kawen dengan perempuan yang senang2 I boleh dapat? I nak perempuan yang suci.. bukan mcm u. yang senang2 bagi tubuh pada lelaki yang bukan bergelar suami. U ingat I bodoh nak kawen dengan u?
Wanita1: sampai hati u ckp mcm tu, dulu. . mase u nak.. mcm2 janji manis u bagi. Tapi skrg u salahkan i?
Lelaki: I lelaki . . I Cuma uji u. . tapi u bagi. . I ambil la. .
Wanita1: U memang jantan tak guna. . I menyesal kenal dengan u
Lelaki: u menyesal? Tapi I puas. . jgn lupa datang kenduri I nanti.
Wanita1: u akan dapat balasannye nanti . .
Lelaki tersebut kemudiannya mendapat jodoh wanita yang diimpikannya..

MALAM PERTAMA LELAKI DAN WANITA

Lelaki: sayang. . . I love u so much. .
Wanita2: me 2 sayang. .
Lelaki: I bertuah kawen dengan u.
Wanita: I pun, sayang.. I ada something nak bagitahu u
Lelaki: ape dia sayang?
Wanita2: sebenarnya.. u bukan lelaki pertama yang tido dengan I . . I pernah tido dengan semua teman lelaki i. . untuk suke2. . . cari kepuasan . . tapi bile nak kawen. . I cari lelaki baik mcm u untuk jadi suami i. . u tak kesahkan?

Lelaki: WHAT??????????????????

Moral of the story: Buat baik dibalas baik, buat jahat dibalas jahat.. Sebar-sebarkan…

Isnin, 2 April 2012

suka kat dia...

da lama suka kat dia.. x ensem.. tp sgt baik..
da lama nk kenal dgn dia.. salam perkenalan dr dia, aku terima seadanya..
harap ianya berkekalan.. amin